top of page
258765746_10159570243759220_1663259865417247238_n.jpg

SPIRALING IN

Winterretreat met Psychedelische Truffelceremonie

Voor Vrouwen

Terwijl we steeds dieper de winter in gaan, nodigen we je uit om in dit weekend het pad van de spiraal naar binnen te volgen. Om naar binnen te keren en contact te maken met de stilte en de wijsheid die diep vanbinnen in ons leeft.

Dit moment in januari is daar bij uitstek geschikt voor. We zitten midden in de winter, teruggetrokken, en toch is daar ook al de belofte van het nieuwe jaar, de lente. Diep in de aarde is de natuur zich al aan het voorbereiden op nieuw leven.


Wat mag er bij jou in de diepte ontdekt worden, herinnerd en opgehaald worden, om het te integreren zodat het straks in het voorjaar stevig op kan bloeien. De spiraal ook weer naar buiten te volgen..

Lieve vrouw,

wees welkom in de cirkel en warme bedding van sisterhood.

In deze verbinding, in de diepgang, in de stilte, en in het samenzijn mag je jezelf waarnemen, raken en laten raken. Alles is welkom.

Dit weekend werken we in een prachtige ceremoniële houten yurt midden in het bos, samen met de natuurlijke elementen, windrichtingen, voorouders en krachtdieren, en het plantmedicijn van de truffel.

Het programma is zorgvuldig gecreëerd in opbouw naar de Ceremonie toe, zodat je helemaal kunt landen en verbinden met jezelf en de groep. Zodat je een stevige en veilige bedding ervaart waarin je net zo diep mag zakken als goed voelt voor jou.

Het programma bestaat o.a. uit:


✴ Sharingcirckels
✴ Rituelen
✴ Shamanic journey
✴ Ademwerk
✴ Truffel ceremonie (psychedelisch plantmedicijn)

We voelen ons vereerd om te mogen werken met en leren van de wijsheid van de truffels. Ze brengen ons naar het onderbewuste en tegelijkertijd in contact met Spirit en het grote geheel.
Ze verbinden ons met ons hart, ons pad, onze waarheid.
Ze hebben de eigenschap om je datgene te laten zien waar je klaar voor bent om te zien, en datgene wat er nu nodig is voor de volgende stappen op jou pad.

Reis je mee op het pad van de spiraal?


Voel je welkom, sister!

Melanie Tenhagen en Francis Luz.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡:

𝐃𝐚𝐭𝐚: 7 t/m 9 januari 2022

vrijdag 7 jan: 13.00u inloop (thee en snack) - 15.00 begin programma
zondag 9 jan: 15.00u afronding

𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠:
Sliding Scale:
Tussen €250,- en €350 - Aan jou om naar eigen inzicht en draagkracht in te voelen wat je bij kan dragen. Op deze manier houden we het toegankelijk voor iedereen. Dankjewel!

 

Overnachting vindt plaats in de ceremonie ruimte (een houten yurt in het bos, zie foto's in comments) of kamperend met eigen tent/camper.
Er is ook de mogelijkheid tot het boeken van een (eventueel gedeelde 2 pers) kamer tegen extra kosten (20,- pp pn.). Neem contact op voor meer info.

Vegan en glutenvrije maaltijden zijn inclusief.

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧:
melanietenhagen@gmail.com  ///  francisschwegman@gmail.com

Na aanmelding volgt een online intake gesprek. Je deelname is definitief na betaling van je investering. Je ontvangt dan nadere informatie.

118601985_3527134680664480_2993464165507511115_n.jpg

𝑴𝒆𝒍𝒂𝒏𝒊𝒆 𝑻𝒆𝒏𝒉𝒂𝒈𝒆𝒏:


Melanie is een liefdevolle geaarde spaceholder met moederenergie en een sterke intuïtie. Oog voor detail en een pure zachte kracht. Helder, dienstbaar, veilig en aanwezig.
Diep verbonden met mens, de natuurlijke elementen en Moeder Aarde, zijn alle ceremonies en rituelen die zij organiseert maatwerk en persoonlijk, en bieden dat wat nodig is in het moment.
Haar passie is om (overgangs)rituelen en ceremonies terug te brengen in de samenleving en mensen te begeleiden in het terugvinden van hun ware natuur, in de natuur. Hierbij gebruikt ze oa systemisch werk, lichaams(adem)werk, sjamanistische drumreizen, vision quest, plantmedicijn en energetische healing.

Francis9.jpg

𝑭𝒓𝒂𝒏𝒄𝒊𝒔 𝑳𝒖𝒛:

 

Francis brengt haar liefdevolle en heldere aanwezigheid, intuïtie en wijsheid in en creëert daarmee een veilige bedding waarin mensen diep in contact kunnen gaan met zichzelf en met alles wat er is.

Terug naar de kern, de bron, om tot harmonie, heling, inzichten en innerlijke kracht te komen.

Ze begeleidt mensen in 1 op 1 sessies en in groepen via lichaamswerk, ademwerk, klank, bewustzijnsvergroting, sjamanisme, ceremonies en meer.

bottom of page